TERVEELLISEMPI ELÄMÄ | JANE | – JANE

In this video

Kuinka elää terveellisemmin kokonaisvaltaisesti? Kuitenkin niin ettei elämä ole yhtä diettaamista ja siitä stressaamista? Käy tsekkaamassa uusin vlogi!

KIITOS KUN KATSOIT VIDEON!

Mikäli oot tykännyt videoista, paina ”Tilaa” nappia!

Voit seurata mua myös:
instassa @janettekarvonen
snäpissä @janetteka

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kommentit (16)

  1. Tosi kiva video! Mulla kävi just ton liikunnan alottamisen suhteen kämäsesti kun viime syksynä innostuin tosissaan liikunnasta. Haluisin pikajuoksijaks ja tiiän että ois pitäny alottaa tooosi paljon aiemmin joten tuli kauhee hoppu liikunnan suhteen että saisin "muut juoksijat kiinni". No tahti oli tietty ihan liian kova, mun viikottainen liikunnan määrä varmaan kolminkertastu lyhyessä ajassa ja aluks se tuntu että jaksaisin tätä loputtomiin, mut reilun kuukauden päästä tuli seinä vastaan. Luulen et kyseessä oli ylikunto, koska joka paikkaan sattu ja hengästyin yhtäkkiä tosi pienestäki ja alko helposti huimaamaan ym. Pidin sit useamman viikon tauon ja kun olin taas valmis jatkamaan, multa nyrjähti nilkka ja sen jälkeen tulin kipeeks. Taukoa on siis riittäny… Nyt oon taas alotellu lenkkeilyä, mutta penikat tulee helposti taas kipeeks ja muutenki tuntuu että joutuu koko ajan pidättelemään itteään ettei innostuis liikaa ja kävis niin ku viimeks.
    Mietin että jos nyt hidastaisin vauhtia kunnolla ja alottaisin vaikka parilla lenkillä viikossa, niin osaatko sanoo kuinka kauan pitäs jatkaa samalla liikuntamäärällä ennen ku voi lisätä treenejä, vai riippuuko se ihmisestä? Mistä sen tietää että voi treenata useammin, jos se aluks tuntuu hyvältä mut sit hetken päästä huomaa että tuli tehtyä liikaa?
    Anteeks kauheen pitkä viesti, iso kiitos jos jaksat lukea ja vastata! ?? Oon vaan niin epätoivonen ku intoa riittäis mut kokemusta on kauheen vähän…

  2. En tiedä ootko tehnyt videoita terveellisen elämäntavan vaikutuksista mielenterveyteen, mutta se vois olla hyvä aihe.

    Tai sitten voisit kertoa sun heikoista hetkistä liikunnan tai ruuan kanssa, kun oot koittanu elää terveellisesti.

    Kiitos videosta! ☀️

JÄTÄ KOMMENTTI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *