Vuoden kommentti -gaala – Ristiote

In this video

Ristiote palkitsee vuoden 2018 parhaat kommentin 10 eri kategoriassa. Mikä tahansa gaala tämä ei kuitenkaan ole, sillä mukana on mm. vuoden negis ja ärsyttävin kommentti. Eikä roastaamiselta vältytä. Jätä tykkäys mikäli pidit videosta ja tilaa kanava jos haluat katsoa aina ajallaan meidän uusimmat videot! 🙂

RISTIOTE IG (10K LÄHENEE!):
https://www.instagram.com/ristiote/

JOONAKSEN IG:
https://www.instagram.com/joonashaapasaari/

SNAPCHAT:
https://www.snapchat.com/add/joonashaapasaar

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kommentit (69)

  1. Hyvä video ja on nää kommentit nykyää aika hauskoi. Tuohon sml kommenttii haluisin kans ottaa kantaa. Ite heitän huumoril noi vegaani aiheisii postauksii omaa insta stoorii. Mut kyl itteeki välil ne ärsyttää ja mitä tuohon ruokavalioon tulee ni voitais vaikka puhuu kasvotusten asiasta ku tuun stadin suuntaan 4.2, 20.4 ja 5.6 joko videon parissa tai ilman. Itse kun vegaanina nyt 3 vuotta ja risat ollut.

  2. Pistäkääs tulee sit videota teidän treeneistä. Paljon puhetta treenaamisesta tullut monella videolla mutta tuntuu yhtä tyhjiltä noi "kymmenen vinkkiä sinne ja tänne" höpötykset kun ne tyhjät tangot joita heiluttelette videoilla. Mielenkiinnolla odottelen näitä kokeneemmille treenaajille tarkoitettuja videoita, nähdään miten kokeneita oikeasti olette ?

  3. Voitteko tehä joskus videon missä näyttäisitte mitä kaikkea leuanvedotangolla voi tehdä? Enemmän varmaan jopen juttu mutta silti!

JÄTÄ KOMMENTTI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *