Vastaus Lääkärin Kommenttiin – KIITOS Tuesta! – Aaro

In this video

Kiitos kaikille jotka kerkesitte reagoimaan videolla käsiteltyyn kommenttiin ennen minua! Välillä kommentit jäävät häiritsemään pidemmäksi aikaa, ja silloin ne on ”pakko” ottaa puheeksi jonkun kanssa… Miettikää mitä näppäimistön kautta eteenpäin haluatte jakaa.

ASTU MUKAAN ?
Se merkitsee minulle äärettömän paljon, jos tilaat kanavani! ✔️
http://bit.ly/SubsAaro Kiitos!

Tarinani, kuka olen?
http://bit.ly/Tarinani

http://www.aarohuttunen.com | #AskelParempaan
”Yksi askel parempaan suuntaan.”

? Blogin ja kirjoitukset löydät täältä (yli 300 artikkelia):
http://bit.ly/Blogiin

?? Tarjoan henkilökohtaista valmennusta!
http://bit.ly/Valmennus

––––––––––––––

? YHTEISTYÖ (alennuskoodit) ?

PUHDISTAMO | Koodi: AARO15
15 % alennus normaalihintaisista tuotteista!
http://bit.ly/Puhdistus

AMAZON | Affiliate -ohjelma
http://bit.ly/AmazonSuositus
(Tuotteita jotka tuovat elämään sisältöä ja lisäarvoa!)

MUNAX | Koodi: SPORTTIMUNAX
10 % alennus kaikista tuotteista!
http://bit.ly/MunaAX

SYKETRIBE
4 viikon ilmainen tutustumisjakso valmentajille!
http://bit.ly/SykeTribe

––––––––––––––

SOSIAALINEN MEDIA ?
Instagram | http://bit.ly/InstagramAaro
Facebook | http://bit.ly/FacebookAaro
Snapchat | http://bit.ly/SnapchatAaro
Website | http://bit.ly/AaroHuttunen

Liity Facebook ryhmään: Askel Parempaan ?
http://bit.ly/AskelParempaan

✉️ Yhteydenotot, Yhteistyöt & Kysymykset
[email protected]

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kommentit (37)

  1. Niin,ei kai ketään sentään pakoteta kouluttautumaan millekkään tietylle alalle. Ikävää,että joidenkin pitää tulla huutelemaan omaa närkästystään. Ei kannata välittää,mutta tsemppiä.

  2. OMASTA MIELESTÄ tällä Katjalla meni kyllä vähän liian tunteisiin tää homma. Harvoja hyviä poinnteja oli, mutta vaan harvoja. Ite en kuitenkaan kiinnittänyt edes sen kummemmin huomiota tähän pieneen sivulauseeseen, vaan aattelin vaan että yötyöt ei oo Aaron juttu. Enkä itsekään usko tuohon, että olisi PAKKO tehdä yötöitä, koska valinnanvaraa löytyy aivan varmasti.

  3. Voisiko joku näppärä tietokoneiden käyttäjä etsiä tuon kommentin kirjoittajan ja saada vähän tarkentavia kysymyksiä? Mua ainakin kiinnostaa tietää mitä Katja kommenteillaan tarkoitti, ellei Katja sitten vapaaehtoisesti tule vastaamaan tarkentaviin kysymyksiin ja mielellään omalla naamallaan. Lääkärin ei pitäisi tuollaista kirjoitella internetissä.

  4. No onpa tullut inhottavat kommentit sinulle. Susta ei oikein kauheen herkästi saa ylimielistä vaikutelmaa, sun kanava on kiva just siks, kun oot niin jalat maassa. Toivon, että saat pian kivempaa ajateltavaa!

    Nii ja, tosi kivan näkösessä paikassa otit tän videon! 🙂

  5. Alanvalinta- ja työpaikkavalintakysymys. Itse jätin siksi hoitoalan opiskelut kesken. Yötyöt lisäävät syöpä-, diabetes- ja verisuonitautisairauksien riskiä. Ihan oma valinta. Toki mielestäni on oltava yötyölisäkorvaukset kohdillaan.

  6. Ehkä vähän hyökkäävää yksittäistä kommenttia kohtaan. Mä ymmärsin nyt lähinnä että tuo on vastaus tuohon kommenttiin että " en tekisi yötyötä ". Mitä tuosta?

  7. Itse en pysty tekemään yövuoroja. Iltavuoroja kyllä, mutta oma kehoni on niin joustamaton, että jos teen yötyötä, en pysty päivälläkään nukkumaan kuin max. n. tunnin ja muutaman päivän jälkeen olen aivan sekaisin. Jossain vaiheessa opiskeluaikana yritin, mutta lopulta sain ihan lääkäriltä määräyksen lopettaa yövuorojen tekemisen, olisi pitänyt ruveta syömään unilääkkeitä vain saadakseen edes vähän unta vuorokaudessa. Onneksi oli joustava työnantaja ja firmassa myös niitä, jotka mielellään yölisien takia tekivät yövuoroja. Itse tein sitten tyytyväisenä pienemmällä palkalla niitä päivävuoroja. JA outo kommentti tuo, että "meidän yövuoroja tekevien kustannuksella matkustatte". Minäkin olen matkustellut paljon maailmalla, mutta joka pennin olen itse tienannut työllä ennen reissuja – mm. baareissa ja hotelleja siivoamalla. Siinä saa aika monta päivää siivota hotellihuoneita ennen kuin lääkärin yöliksoille pääsee.

JÄTÄ KOMMENTTI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *