Tavoitteena yliopisto, Uudet rutiinit & Opiskeluvinkit | MY DAY 4 – Aaro Huttunen

In this video

Päätin hakea yliopistoon! Maailman tilanne muutti täysin kevään suunnitelmia ja kalenteri tyhjeni. Tein nopeasti täyden suunnanmuutoksen ja tartuin haasteeseen, joka ei todellakaan ollut mielessä – vielä edes 2 viikkoa sitten…

Kaupallinen yhteistyö:
Ekonomivalmennus
https://www.ekonomivalmennus.com

Tilaa Youtube -kanava: http://bit.ly/SubsAaro
Tilaa uutiskirje: https://aarohuttunen.com/uutiskirje
✔️ Säännöllisesti arvokasta sisältöä!

––––––––––––––––

Yhteistyössä:

PUHDISTAMO
https://www.puhdistamo.fi
15% alennus koodilla: AARO15

MYPROTEIN
http://bit.ly/MyProteinFi
35% alennus koodilla: AAROMP

SOSIAALINEN MEDIA
Sivusto: https://aarohuttunen.com
Podcast: https://anchor.fm/saavutus
Instagram: https://www.instagram.com/aarohuttunen
Facebook: https://www.facebook.com/aaroblogi

Saavutus Podcast Instagramissa:
https://www.instagram.com/saavutuspodcast

”Valitse tarinasi suunta.”

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kommentit (24)

 1. Hemmetti tuli taas intoa liikkua.
  Lupasin kerran että juoksen joka toinen päivä 6 km putkeen kun karanteeni alkaa ja se vähän jäi muutaman viikon jälkeen.
  Nyt pistin herätyksen ja koitan vetää melkein joka päivä edes jonkin matkan.
  Hyvin inspiroiva video. ??

 2. Miksi kauppis? Fysioterapeuttina pääsisit tekemään terveystieteiden maisterin opinnot suoraan esim. liikuntalääketieteessä.

 3. Se että et ole enää ensikertalainen ei ainakaan helpoita yhtään tavoitettasi. Itse myös -18 keväänä hain yhteishaussa ja edelleni kiilasi samoilla koepisteillä ensikertalaiset. Nyt 3.9 keskiarvolla hakemassa avoimen väylässä sisään, joka toivottavasti riittäisi. Isot tsempit koetukselle! Sitä kyllä tarviit, sillä aivan joka hetki se lukeminen ei tunnu mitenkään järin mutkattomalta ja
  motivoivalta… ?

 4. Kyllä se mahdollista vielä on helposti, jos täysillä painat tästä päivästä lähtien duunia pääsykokeisiin asti! (+vaatii myös mielestäni luontaista kykyä oppia, lukutunnit itsessään ei hirveästi kerro, jos asioita ei siitä huolimatta pysty sisäistääm täysin) t. 5. vuoden maisteri opiskelija. Ps. Teehän lisää videoita miten tää sun prosessi tässä kevään aikana edistyy jos suinkin ehdit ? tsemppiä!

 5. "You'll never change your life, until you change something you do daily" 2:02 tuo on tosi hyvä lause ja motivaattori, koska se on totta. Niin yksinkertainen totuus, että se jää monelta helposti huomaamatta. Muuttamalla rutiineja, muuttuu elämä toisenlaiseksi, ei ne yksittäset teot, vaan päivittäin toistuvat rutiinit, ne lukuisat vesipisarat, jotka hiovat kiven pintaa, muuttavat sen muotoa.

JÄTÄ KOMMENTTI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *