Syvällisempää puhetta urheilusta + HIIT treeni – Pernilla Böckerman

In this video

Video on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Euroopan komission kanssa.

Videolla syvällisempää puhetta urheilusta ja sen merkityksestä mun elämässä. Videon lopussa näytän teille tehokkaan ulkotreenin!

Treeni videolla :

10min (niin monta kierrosta kun menee)

10 asekelkyykky hyppy
10 kyykkyhyppy
5 punnerrusta
10 vatsat

Jos inspiroiduit treenistä niin tägää sun treeni aiheinen kuva/video instagramiin #BeActivexPernilla, seurailen siellä aktiivisesti teidän julkaisuja. Kivaa päivää sinne!

INSTAGRAM – @pernillabockerman

SNAPCHAT – @piippulaama

[email protected]

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kommentit (12)

  1. Tykkään liikunnasta ja harrastankin sitä. Salilla en käy, koska se ei ole minun juttu. enkä jaksa katsella ruudusta salitreenejä enkä tuollaisiakaan treenejä mitä tässä videossa oli.

  2. muo alko kiinostaa toi be active viikko ja mietin et voisin itekki hypätä mukaan siihen! En oo piiiitkään aikaan urheillu paitsi koulussa, mutten vapaa-ajalla. Joten mietin jos menisin ensi viikolla ratsastamaan about 1-2kk jälkeen, kävisin lenkillä, salilla ja tekisin kotitreenejä ja venyttelisin?❤️
    ps: oot antanut mulle motivaatiota siihen että lähtisin liikkumaa (esim lenkille) mutta sinne lähtö on liian vaikeeta, niin olis kiva jos tekisit videon mis kertoisit esim et kuinka saada motivaatiota yms treenaamiseen ja sellasia ns helposti toteutettavia, ja ilmaisia tai suht edullisia harrastuksia! 🙂
    olet upea ja ihanaa syksyä❤️?

JÄTÄ KOMMENTTI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *