SUURIN itsevarmuuteen vaikuttava tekijä – En pidä hymystäni! – Aaro

In this video

Ensimmäisen kerran noin 15-vuotiaana oma hymyni ja hammasrivistöni alkoi häiritsemään itseäni valtavasti – siitä asti olen halunnut suoristuttaa hampaani. Viimein on sen aika! Tämä tarina seuraa hampaiden suoristus projektia Invisalign tekniikalla.

Yhteistyössä:
Hammaslääkäriasema Tempodent
Kotisivut: https://www.tempodent.fi
Instagram: https://www.instagram.com/tempodent/

Hammaslääkäri Roope Karhu
Instagram: https://www.instagram.com/hlroope/

——————————————-

ASTU MUKAAN & TUE KANAVAA ✔️
▹ Tilaa kanava: http://bit.ly/SubsAaro
‣ Kommentoi, tykkää ja kerro kaverille.
(Se merkitsee äärettömän paljon.)

FIT Anywhere (5 Weeks) –Verkkovalmennus on nyt täällä!
Liity seikkailuun: http://bit.ly/FITAnywhere

VALMENNUSPALVELUT
→ http://bit.ly/Valmennus
Tarjoan monipuolisia ja henkilökohtaisia ohjelma- sekä valmennuskokonaisuuksia. Kokonaisuudet suunnitellaan aina elämäntilanteeseesi sopiviksi, fysioterapeuttisen ja kokonaisvaltaisen lähestymistavan kautta.

http://www.aarohuttunen.com | #AskelParempaan ?
”Askel parempaan suuntaan.”

——————————————-

MATKALLA MUKANA:

▹ Puhdistamo
‣ http://bit.ly/Puhdistus
‣ Käytä koodia: AARO15, saat 15% alennuksen!

▹ Amazon
‣ http://bit.ly/AmazonSuositus
‣ Tuotteita jotka tuovat elämään lisäarvoa ja sisältöä!

▹ Munax
‣ http://bit.ly/MunaAX
‣ Käytä koodia: SPORTTIMUNAX, saat 10% alennuksen!

Enemmän etuja ja alennuksia löydät täältä:
https://www.aarohuttunen.com/edut/

——————————————-

Seuraa sosiaalisessa mediassa ?
Instagram | http://bit.ly/InstagramAaro
Facebook | http://bit.ly/FacebookAaro
Snapchat | http://bit.ly/SnapchatAaro
Website | http://bit.ly/AaroHuttunen

Yhteydenotot, Yhteistyöt & Kysymykset:
[email protected]

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kommentit (16)

  1. Oho. Minulla ei onneks ole samaa ongelmaa koska ylähampaat on suorat ja alahampaita ei näy niin paljoa.?Alhaalla sivuhampaat on kyl iha killis mut ei niit kukaa huomaa.

  2. Ei kyllä videoista välity,että olis mitään vikaa ja todennäkösesti ei olekkaan.Eikä kyllä "malli"kuvistakaan. Sulla on kyl niin lämmin ja ihana hymy. ? Et höpö,höpö ei kaikki katso hampaita. Parasta ku ihminen hymyilee samalla myös silmillä. Äärimmäisen mielenkiintonen aihe/osa-alue tuo suunterveydenhuolto. (Haave ala)

  3. Itse alalle opiskelevana ymmärrän hyvin, kuinka iso osa identiteettiä ne hampaat on! After all Sinä olet upea oli hymysi suora tai ei, mutta ihanaa että löydät ”ongelmallesi” ratkaisun?

  4. Itellä on ollut eskarista asti käytännössä raudat suussa, koska purin useasti kieleen vinojen hampaiden takia. Itellä ei pahemmin edes hampaita näy hymyillessä. Joillakin näkyy ikenet hymyiltäessä mutta itellä näkyy vaan hampaat pikkusen ylhäältäpäin katsottuna ja aina miettinyt että hittokun on hyvä tsägä käyny asian kanssa, koska edelleenkin alahampaita on vinossa. Ja onneksi ne ei näy juurikaan:D

  5. Outoo hammasvideosta ehkä sanoo näin, mutta tää kosketti.
    Mulla myös hampaiden takia itsetunto laski huomattavasti. Lapsena toinen etuhammas lohkesi pyörällä kaatumisen seurauksena ja hammaslääkärissä lääkärit tasoitti lohjenneen hampaan, joka jäi lyhyemmäksi kuin viereinen etuhammas. Lisäksi hampaat on ''erimuotoiset,'' lohjennut on tasaisempi kun taas ehjä ''pyöreälinjaisempi.'' Kaiken kukkuraksi mun alaetuhammasrivistö on hyvinkin epätasainen, koska mun suu oli niin pieni ettei ne mahtunut kasvamaan kunnolla ns. ''oikeille paikoille.'' Vaikka kuinka tilannetta yritettiin parantaa ja korjata niin ei se mitään auttanut. Teini-iässähän sitä ajatteli ettei rumat hampaat ole naisellista tai muutenkaan hyväksyttävää, ja loppujen lopuksi kun se tarpeeks söi itsetuntoa niin alko vihaamaan muitakin asioita itsessään. Luonnostaan keltaisia hampaita, liian pyöreitä poskia, epäsymmetrisiä huulia, tiettyjä luonteenpiirteitä… Mutta epätäydelliseksi ihminen on luotu, ja puhdas täydellisyys olis (ainakin musta) tosi tylsää loppujen lopuksi. Ei kukaan ihminen ole henkisesti eikä fyysisesti täysin symmetrinen ja täydellinen.

JÄTÄ KOMMENTTI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *