Super tehokas kotitreeni ?? + ruoan laittoa kotona! – Pernilla Böckerman

In this video

Video on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Arabian kanssa.

Mahtavia uutisia! Arabia on lanseerannut uuden astiapalvelun mistä voit vuokrata arabian tuotteita helposti ja nopeasti. Astiat saa tilattua vaivattomasti verkosta suoraan kotiin! ? Videolla kuulet aiheesta lisää.

Linkistä pääset Arabia astiapalvelun nettisivuille – https://astiapalvelu.arabia.fi/

Päivän treeni: AMRAP 15 min

20 kumppari kävely
10 kumppari kyykky
10 ”puolikas burpee” + pystypunnerrus

4 x 15 pakarapotku taakse
4 x 15 pakarapotku sivulle
4 x 15 lantionnosto
4 x 15 askel taakse

– Toivottavasti tykkäsit!

INSTAGRAM – Pernilla Böckerman

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kommentit (36)

 1. Mua häiritsi jotenkin tosi paljon miten jokaiseen klippiin oli tungettu tuo kahvikuppi tai muu tuote. Ei mitään yhteistöitä vastaan, mutta tästä se paistaa liian räikeästi läpi.

 2. Olet kuin minä nuorempana; uskallat olla oma itsesi, etkä seuraa laumaa.

  Suomessa tunnetaan saksalainen musiikkiyhtye "Rammstein" erittäin hyvin, mutta en ole ikinä tykännyt heidän musiikistaan.

  Olen melkein ainoa ihminen Suomessa, joka tiesi ja tykkäsi sellaisesta saksalaisesta yhtyeestä kuin "E Nomine", ja varsinkin heidän hitistään "Vater Unseri" En tykännyt periaatteessa niistä sanoista enkä silleen, vaan tykkäsin siitä tekno-musiikista. En edes osaa saksan kieltä, mutta mielestäni se on parempaa teknoa, mitä on Daruden sandstrom.

  Minua kiusattiin sen takia, koska kerroin tykkääväni E Nominesta, koska olin ainoa Suomalainen, joka tiesi sen. Kukaan muu ei tiennyt sitä, vaan kaikki tiesivät Rammsteinin.

  Tuo oli siis vuonna 1999. Muistan, kun joskus vuonna 2002 tai 2003, olin humalassa Tikkurilassa ja tapasin kaksi saksalaista, jotka siis puhuivat keskenään saksan kieltä. Menin kysymään, että "Do you know e nomine"? Hän vastasi, että "yes, i know ii nominei". Minä sanoin "vater unser", hän vastasi "vate unsa". Sitten kysyin "can i say right den sii wissen nist was sii tun", sitten se toinen henkilö hermostui minulle ja sanoi kai saksaksi että lähdetään pois.

  Pystyin jopa selvittämään, mikä se silta on, ja sehän on "Alte harburger elbbrucke", joka sijaitsee Hampurissa.

  Uskon, että uskallat olla yhtä paljon oma itsesi kuin minä

 3. Hei, ethän ota noin pientä koiraa juoksulenkeille mukaan! Pentukoiran luusto ei kestä edes 15min juoksulenkkejä mitä ilmeisesti ig mukaan koiran kanssa teet. Alle vuoden ikäistä koiraa ei saisi ollenkaan ”juoksuttaa”. Tietty pihaleikit yms koiran omat juoksemiset pois laskuista, mutta lenkittää ei saa juosten!

 4. Älkää ostako arabiaa! Made in Thailand kaikki ja laatu on mitä sattuu??? onhan se tietty kiva ettei kaikkien thaikkulasten tartte enää myydä itteensä vanhoille läskeille irstaille turisteille vaan voi myös vaihtoehtoisesti työskennellä ympäripyöreetä päivää jossain tehtaassa???

JÄTÄ KOMMENTTI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *