SELKÄKIPU | Tätä en osannut odottaa – Miten toimin? – Aaro Huttunen

In this video

LIITY SEIKKAILUUN! ✔️
► Tilaa Youtube -kanava: http://bit.ly/SubsAaro
► Tilaa uutiskirje: https://aarohuttunen.com/uutiskirje/
► Sivusto: http://www.aarohuttunen.com

”Valitse tarinasi suunta.”

VALMENNUS
► Valmennuspalvelut: http://bit.ly/Valmennuspalvelut
► Verkkokauppa: http://bit.ly/AVerkkokauppa

PUHDISTAMO
► Koodi: AARO15
▹ 15% alennus kaikista tuotteista!
▹ http://bit.ly/Puhdistus

MYPROTEIN
► Koodi: AAROMP
▹ 35% alennus kaikista tuotteista!
▹ http://bit.ly/MyProteinFi

Enemmän arvokasta sisältöä:

Yhteistyökumppanit

SOSIAALINEN MEDIA ?
Podcast & Blog | http://www.aarohuttunen.com
Instagram | http://bit.ly/InstagramAaro
Facebook | http://bit.ly/FacebookAaro
Spotify | http://bit.ly/Saavutus

Olen valmentaja, liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä. Koulutukseltani olen muun muassa fysioterapeutti, personal trainer sekä urheiluhieroja. Ennen kaikkea rakastan oppimista ja itseni kehittämistä! Henkilökohtaisena tavoitteenani on tulla paremmaksi versioksi itsestäni joka päivä, niin fyysisesti kuin henkisesti, ja haluan auttaa myös sinua tällä matkalla. Jos pidät videoista – muista tilata kanava ja ylläpidä kanavan positiivista ilmapiiriä kommentoimalla sekä tykkäämällä!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kommentit (12)

 1. Voi ei :/ Toivottavasti ei ole mitään vakavaa. Itsellä ei ole normaalisti selkäkipuja ollut, mutta kerran kaverin sohvalla istuessa olin epähuomiossa nojannut koristetyynyä vasten, niin sen seurauksena tuli kovin selkäkipu mitä koskaan ollut. Aikaisemmin tullut myös samasta asennosta, mutta nykyään on fiksumpi ja välttää istumasta taaksepäin. Aaro, kuinka vino asento sinulla mahtoi olla paksun lompakon johdosta? Jos siinä on mitään perää… Lanteen pyörittäminen auttoi parantumisessa, yleensäkin liikkuminen.

 2. Itsellä hyvin samanlainen ongelma oli tässä puolen vuoden sisään. Alaselän nimenomaan oikea puoli oli hyvin kipeä, kipu oli semmoinen pistävä alimpien nikamien kohdalla. Ongelma tuli siis juhannuksena ja kesti muutaman kuukauden. Kävin siis osteopaatilla joka ei auttanut asiaan, mutta kun lopetin salilla ( laitteen nimeä en tarkalleen muista, mutta semmoinen selkäpenkki jossa ollaan täysin vaakatasossa) käytön niin samalla pikkuhiljaa parani selkäkin.

 3. Kerron omaa pohdintaa kun saatan tieää jotain tästä. Kuulostaa nutinaation liikehäiriöltä, eli silloin kuin ristiluu liukuu vatsanpuolelle niin suoliluiden kärjet erkanevat ja jostain syystä tässä liikkeessä saattaa olla liikerajotusta. Paha sanoa mistä johtuu mutta voi olla sakrotuberaaliligamentista tai muista rakenteista mihin on kohdistunut poikkeavalla tavalla rastitusta. Tämä sitten ei anna lantionkorin liikkua sinulle normaalilla tavalla. Usein lantation vaivat eivät kuitenkaan johdu puhtaasti lantiosta, vaan taustalla voi olla koko kineettisen ketjun muutos jalkaterästä asti.

  En viiti enempää spekuloida kun syitä voi olla niin monia, mutta parasta mitä voit tehdä on nimenomaan liikkua ja pitää huolta palautumisesta. Niinkuin sanoit selkäkivut on todella yleisiä ja suurin osa niistä on epäsesiifejä.

  Sitten myös nämä perusmatrat eli lantion asennon ja liikkeenhallinnan kehittäminen yms mutta eiköhän nämä ole sulle itsestäänselvyyksiä 🙂

 4. mul oli pari vuot sit kesäl noin 1,5 kuukaut selkä aivan helvetin kipee, ei pystyny nukkumaan kunnolla eikä oikee pystyny tehä mitään, kaikki vaa sattu nii paljo

 5. Itsellä on sellainen selkä että kun istun pitkiä aikoja. Niin menee ala selkä aivan tukkoon lähtee kipu pois kun lähtee liikkeelle. Sekä

  Joudun usein nostamaan sotilas penkki tavalla ala selkä ottaa osumaa sen Kaaren takia osaatko sanoa mikä selässä voisi olla . Itselläkin on pitkä urheilu tausta 12v skeittausta sekä itsepuolustus lajeja. Nyt käynyt muutaman vuoden salilla. Arjessa selkä ei niinkään vaivaa mutta muutamissa liikkeissä.

JÄTÄ KOMMENTTI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *