Rokotteet Matkalle 500€ – Terveys Maksaa – Aaro

In this video

ASTU MUKAAN 🌏
Se merkitsee minulle äärettömän paljon, jos tilaat kanavani! ✔️
http://bit.ly/SubsAaro Kiitos!

Tarinani, kuka olen?
http://bit.ly/Tarinani

http://www.aarohuttunen.com | #AskelParempaan
”Yksi askel parempaan suuntaan.”

📝 Blogin ja kirjoitukset löydät täältä (yli 300 artikkelia):
http://bit.ly/Blogiin

💪🏽 Tarjoan henkilökohtaista valmennusta!
http://bit.ly/Valmennus

––––––––––––––

🍀 YHTEISTYÖ (alennuskoodit) 🍀

PUHDISTAMO | Koodi: AARO15
15 % alennus normaalihintaisista tuotteista!
http://bit.ly/Puhdistus

OURA Sormus | Koodi: AARO50
50€ alennus kaikista tuotteista!
http://bit.ly/OuraSormus

MUNAX | Koodi: SPORTTIMUNAX
10 % alennus kaikista tuotteista!
http://bit.ly/MunaAX

SYKETRIBE
4 viikon ilmainen tutustumisjakso valmentajille!
http://bit.ly/SykeTribe

––––––––––––––

SOSIAALINEN MEDIA 📲
Instagram | http://bit.ly/InstagramAaro
Facebook | http://bit.ly/FacebookAaro
Snapchat | http://bit.ly/SnapchatAaro
Website | http://bit.ly/AaroHuttunen

Liity Facebook ryhmään: Askel Parempaan 🗝
http://bit.ly/AskelParempaan

✉️ Yhteydenotot, Yhteistyöt & Kysymykset
[email protected]

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kommentit (29)

  1. Mainitsemasi narkolepsia ei suoranaisesti aiheutunut itse rokotteesta vaan tutkimuksien mukaan siihen liittyi vahva harvinainen geeniperimä, jonka puhkeamista rokote edisti. Keltakuumetta koskien pieni osa maailman maista hyväksyy edelleen ainoastaan 10 vuoden sisällä otetun rokotteen. Suurinosa valtioista on kuitenkin vuoden 2016 jälkeen suostunut WHO:n suosituksesta hyväksymään milloin tahansa otetun keltakuumerokotuksen eli suoja on sen mukaan elinikäinen. Keltakuumerokote ei ole monessakaan maassa ole edelleenkään pakollinen, mutta suositeltava laajojen epidemioiden takia. Muutamat maat kuitenkin edellyttävät turisteilta keltakuumerokotetodistuksen esittämisen rajatarkastuksen yhteydessä. Keltakuumerokote on muuten tänä vuonna 2018 (vielä ehtii :D) ollut vähissä koko maailmassa laajojen rokotuskampanjoiden takia, joten hyvä kun sait sen 🙂 Itsekin olen sen ottanut joskus yli 10 vuotta sitten. Hyvää uutta vuotta!

  2. Ai niin: Mahtavaa Uutta Vuotta sulle Aaro – ja kaikille meille muillekin!! Toivottavasti saadaan terveisiä sun reissujen varrelta, missä ikinä menettekin. Ja sellainen vinkki näin siellä ja täällä matkustelleelta, että jos paikalliset sanovat, että ei pidä mennä jonnekin, koska se on liian vaarallista, sitä kannattaa kuunnella ja noudattaa!! Olen mm. itse ollut todistamassa, kun asumallani alueella Itä-Afrikassa paikalliset sanoivat, että vuorelle ei saa lähteä kiipeämään ilman paikallisopasta, koska siellä on rosvoja, jotka ryöstävät etenkin turisteja viidakkoveitsiä apuna käyttäen. Joku saksalaispariskunta ei tätä neuvoa uskonut, menivät kahdestaan ja katoamisen jälkeen löytyivät tapettuna sieltä vuoren rinteeltä. Pohjois-Eurooppalaisena helposti unohtaa, että jossain yksi kello tai muutama hassu seteli voi olla hengen viemisen arvoinen. Rohkea saa olla, muttei tyhmän rohkea!!

  3. Ite otan allergialääkkeitä, ei ole tosiaan hengenvaarallista mutta kun astmaakin on ja semmosta…. Niin joo. Allergialääkkeet auttaa hengittämään paremmin, yks pilleri/tabletti päivässä setiritsiiniä. Mjooh. Semmosta se on. Lääkkeet ja tämmönen, itekkään en ota lääkkeitä kovin. Isä on tosi terveellinen ja ei ottanut lääkkkeitä vissiin YHTÄÄN, OLLENKAAN, kunnes joutui sydänleikkaukseen viime kesänä, nyt verenohentajia yms mutta se on jo 65-66v :D.

  4. En tiedä mistä ole hepatiitti rokotteesi ostanut, jos ostit suomesta yhdistelmävalmisteen, eli samassa injektiossa sekä a- että b-hepatiitti, niin ne maksavat noin 50e/injektio, eli kolmen setti maksaa 150e, ei 200-300e. Ja Se suoja ei välttämättä ole ikuinen, labrassa voidaan vasta-aineet tutkia, osa tarvitsee tehosteen 10v kuluttua viimeisestä rokotteesta ja osa taas 30v kuluttua. Ja mitä tuohon rokotevastaisuuteen tulee, niin vaikka itseäsi ei huvita ottaa piikkejä, niin kun rokotat itsesi suojaat sillä myös läheisesi. Varsinkin työssäsi, jossa kohtaat vajaakuntoisia ihmisiä, on todella edesvastuutonta olla ottamatta rokotetteita. Vaikka et itse infektiota saa, niin saatat silti olla kantaja ja levittää sitä.

JÄTÄ KOMMENTTI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *