RAUDANPUUTOS – KATSO TÄMÄ VIDEO!! – Nea Lindberg

In this video

KATSO VIDEO LOPPUUN! ❤️
Viime videolla kerroinkin, että seuraava video tulee olemaan tärkeä! Tässä se nyt on – tänään puhutaan raudan tärkeydestä! Kommentoi, mitä mieltä olit tästä ja saitko kenties vastauksen vastaaviin oireisiin, mitä sinullakin on ehkä ollut? ?Kommentoi alas myös videotoiveita!?

MUN RUOKAVALIO TÄMÄN PÄIVÄN TARJOUKSESSA 19,90€ (norm. 29,90€): https://www.nealindbergwellness.com/

MUN FILTTERIT:
https://nealindbergpresets.com/

MUISTA SEURATA MUA:

INSTAGRAM – @nnnnea
BLOGI – http://www.nealindberg.com/
MUN VERKKOKAUPPA: https://nealindbergpresets.com/
Muista tilata kanava! ❤️

COLLABS:
[email protected]

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kommentit (11)

 1. Mulla ei edes suostuttu aluksi ottamaan ferritiini-arvoa.. Kuulemma aivan turhaa. Onneks ei annettu periksi ja etsittiin lääkäri joka ne suostui ottamaan. Olin kans tosi väsyny enkä koulupäivien jälkeen jaksanu tehdä muuta kuin nukkua. Nyt rautakuuri jo yli puolessa välissä ja aivan huikee ero! ?

 2. Multakaan ei suostuttu alkuun työterveydessä mittaamaan ferritiiniä, koska Hb oli 142 ja ferritiini on nykyää muotitesti. Vaadin sen kuitenkin.
  Mul oli samat oireet lisänä vielä se etten palautunu treeneistä ja mun ferritiini oli 10 ja mun punasolujen koko oli minimaalinen eli ne ei saa kuljetettua happea. Syön rautalisää (Maltofer) nyt 6kk maaliskuusta lähtien ja sit vasta mitataan uudelleen ferritiini, koska sitä ei oo kuulemma oo järkevää mitata aiemmin. Ferritiinisuositus on 70-100 aikuisella naisella. Eli sun pitää jatkaa rautalääkitystä vielä pitkään.

 3. Itsellä ferritiini ollu aina alle 10 eikä olla millään saatu nousemaan. puol vuotta tutkittiin ja sitten lääkärin vaan totes että ehkä mun keho ei vaan ota rautaan vastaan normaalilla tavalla eikä se imeydy vaikka kuinka sitä söis…

 4. Ihan ok video muuten mutta aina tulee muistaa kuunnella lääkäriä ennemmin kun Youtube-videoita, jotka pohjautuu mutu-tuntumaan?esim. Pisti miettimään tuo mihin pohjautuu sun optimaaliarvo 50 ?…

 5. Oman kokemukseni perusteella en ole yllättynyt kunnallisen terveydenhuollon tasosta .
  Ja tärkeä aihe,kiitos kun teit!
  Mistä muuten noi hius vitamiinit on ostettu?
  Saako niitä Suomesta?

 6. Siis tää video tuli just oikealla hetkellä! ? lääkäri ehdottanut mennä anemia verikokeisiin mutta ite oon ajatellu sen olevan vaa kilpirauhastenvajaatoiminnan vika vaikka arvot kohdillaan… väsyttää aina, acne ei lähde millään lääkityksillä ja hiuksia lähtee harjatessa paljon. Taidanpa nyt oikeasti mennä lääkäriin tsekkaa arvot?? oma vika kun ei ole huolehtinut itsestään mutta onneks katoin tän videon!

 7. Katsoin videon ja aloin miettiä, että mulla on ollu ihan samoja oireita. Mulla oli otettu sattumalta aikasemmin verikokeet ja katsoin nyt niistä tuon ferritiinin. Näytti myös matalaa arvoa. Menen huomenna hakemaan apteekista jonkun rautalisän ja kokeilen alkaisko mun oireet sitten helpottaa…
  Kiitos paljon, kun päätit tehdä tään videon…en olis kyllä osannut yhtään katsoa muuten tommosta! 🙂

JÄTÄ KOMMENTTI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *