Q & A – Some ahdistelu voi mennä yli + muuta – Pernilla Böckerman

In this video

Heippa ja oikein mukavaa tiistaita sinne! Toivottavasti sulla on kaikki hyvin 🙂

Tällä videolla vastailen teidän kysymyksiin.

– Toivottavasti tykkäsitte

INSTGRAM – @pernillabockerman

SNAPCHAT – @piippulaama

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kommentit (36)

  1. Tykkään sun meiningistä ja videoista tosi paljon ja oot antanut paljon inspiraatiota ja ns elämän elixiiriä, mitä itsekin edustat pääasiassa. Sun videot kuitenkin alkaa pikkuhiljaa toistamaan itseään, eikä sisältö ole enää niin mielenkiintoista, sillä videon sisällön voi jo arvata katsomatta. Olisi mukavaa jos ottaisit videoihin ja niiden aiheisiin mukaan uusia näkökulmia ja aiheita, vaikka liikunnan ja monipuolisen elämän aiheiden ympärillä liikutaankin. Olisi esimerkiksi mielenkiintoista kuulla mielipiteitäsi ajankohtaisiin aiheisiin, kuten ilmastoasioihin, eettisyyteen tai vaikkapa ulkonäköpaineisiin. Olisi kiva kuulla vinkkejäsi hyvän itsetunnon elvyttämiseen ja ylläpitämiseen muullakin kuin liikunnan avulla. Itsetuntoasiat ja mielen hyvinvointi ovat jatkuvasti pinnalla somessa ja oikeassakin elämässä. Kiitos inspiraatiosta ja innostavista videoista! Hyvää kevään odotusta sulle! 🙂

  2. Ja tosta kämppä asiasta, ootko oikeesti valmis asumaan yksin? Toi on jotenkin hassua että sun huonekin on täysin entisensä ja samat tavarat, ootko muuttanu mitää tavaroita uuteen kämppään?

  3. Oliko fiksua ostaa oma kämppä Helsingistä tän ikäsenä, jos harkitset vielä jatkokouluttautumista? Esimerkiksi poliisiksi opiskelu onnistuu ainoastaan Tampereella, ja Jyväskylä on erittäin liikuntapainotteinen opiskelupaikka. Asia on tietty eri jos jatkokouluttautumisella tarkotat sellaista viikonlopun mittaista pt-kurssia.

JÄTÄ KOMMENTTI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *