MITÄ SYÖN – WHAT I EAT IN A DAY? – Nea Lindberg

In this video

Paljon toivottua videota – MITÄ SYÖN? Edellisestä vastaavasta videosta on kulunut jo reilu vuosi, joten ajattelin, että nyt on hyvä hetki tehdä uusi, sillä kyselyitä aiheesta tulee mulle joka päivä! Olenkin postaillut enemmän ruokajuttuja Instagram Storyyn mutta jatkossa niitä tulee enemmän kaikkiin kanaviin. Toivottavasti tykkäätte videosta! Ruoka-aiheisia juttuja on todellakin tulossa lisää! Kommentoikaa, mitä tykkäsitte ja laittakaa peukkua pystyyn jos video miellytti teitä ja haluaisitte kuulla/nähdä lisää ruokajuttuja! ?Ihanaa maanantaita!

KÄY KURKKAAMASSA MUN RUOKAVALIO: https://www.nealindbergwellness.com/

MUISTA SEURATA MUA:
INSTAGRAM – @nnnnea
BLOGI – http://www.nealindberg.com/
MUN VERKKOKAUPPA: https://nealindbergpresets.com/
Muista tilata kanava! ❤️

COLLABS:
[email protected]

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kommentit (18)

  1. Suomikaupasta vaikka onkin ruotsalaista kaurajuomaa, haha. 😀 Kantsisko kyl ehkä ottaa omaan mukiin jos take away -kahvia kotiin hakee, ei kai mitään järkee oikeen oo kertakäyttö kotiin ostaa turhaan… Onko noi munat myynnissä tolla lailla ilman kannellista pakettia? Mietin et miten ihmiset saa ne ehjinä kotiin, vai haetaanko ne jostain lähipuodista? 😀 Herkullisen näköstä toi lounas!

  2. Nää terveelliset ateriat näyttää aina niin kuivilta, just ettei oo mitää kastiketta vaan kuivaa riisiä tyylii, no onko se sitten kauheen epäterveellistä, jos siihen tekee jonkun kermakastikkeen kaveriksi? 🙂

JÄTÄ KOMMENTTI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *