Miksi meidän pitää juoda vettä? | 4 TAPAA Kuinka lisätä veden saantia – Aaro Huttunen

In this video

LIITY SEIKKAILUUN! ✔️
► Tilaa Youtube -kanava: http://bit.ly/SubsAaro
► Tilaa uutiskirje: https://aarohuttunen.com/uutiskirje/
► Sivusto: http://www.aarohuttunen.com

”Valitse tarinasi suunta.”

VALMENNUS
► Valmennuspalvelut: http://bit.ly/Valmennuspalvelut
► Verkkokauppa: http://bit.ly/AVerkkokauppa

PUHDISTAMO
► Koodi: AARO15
▹ 15% alennus kaikista tuotteista!
▹ http://bit.ly/Puhdistus

MYPROTEIN
► Koodi: AAROMP
▹ 35% alennus kaikista tuotteista!
▹ http://bit.ly/MyProteinFi

Enemmän arvokasta sisältöä:

Yhteistyökumppanit

SOSIAALINEN MEDIA 📲
Podcast & Blog | http://www.aarohuttunen.com
Instagram | http://bit.ly/InstagramAaro
Facebook | http://bit.ly/FacebookAaro
Spotify | http://bit.ly/Saavutus

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kommentit (12)

 1. mulle kävi juuri noin kun tuossa lopussa keroit sain jostain pöpön ja oksenksin 2 viikoa sillä seurauksellä että menetin tajuntani veli oli hommannu abulansin muhun oli tiputettu nestettä 2 litraa ja sen jäkeen laitettu menemään taksissa tampereen keskus sairaalaan siellä virkosin 3 vuorokauren jälkeen mutta oli 4 raaja halvaantunut en eres pystynyt puhumaan
  pissa meni letkua pitkin pussiin hoitaja vain keljuile että koska on ollut viimeksi näin en pystynyt vastaamaan kun huulet ei totelleet käskyjä neuroloki teki kokeita ja veti sillä puutikkulla jalan pohjaa mutta mitään ei tapahtunut kokeissa selvis se että jos mua väkisin kävelyteään sairaalan käytävällä aivot saataa vielä ottaa yhteyden ja niin kävi 2 riskiä mies hoitajaa kävelytti mua viikon jokaisena päivänä lopulta alkoi varpaat puutua ja pikkuhiljaa tunto palalasi mutta ise en pystynyt kävelemään viikkoon lääkäri lupas kirjoittaa sähkö tuolin se sai kait joten mut virkoamaan en halua vielä olla pyörätuoliin sirottu.mun piti opetella uurestaan kaikki toiminnot nykyään pystyn jopa ajamaan polkupyörällä.painoin tuon sairaala reissun aikana 49 kiloa nyt painoni on 115 kiloa tuosta voi päätellä että ilman veljen ja äiten huota olisin jo ollut hayrassa 6 vuotta, se olis ollut suuri vahinko siloin en olis löytänyt näitä aaron maan mainioita elämän ohjeita nouratan niitä niin kuin on mahdolista.kiitos aaro tästä videosta.

 2. Aiheesta poiketen, oletko Aaro tutustunut syvemmin Wim Hoffin metodiin? Erittäin mielenkiintoista asiaa ja näin metodia itse kokeilleena voin lämpimästi suositella tutustumaan ja kokeilemaan, ellet siis ole jo tutustunut. Hyvin voimakasta settiä, vaikutukset mielentilaan huomaa jo yhden kerran jälkeen.

  Halusin myös kysyä että onko sormessasi näkynyt välillä tämä Oura-älysormus ja jos on niin onko mielestäsi ollut hintansa arvoinen sijoitus?

  Kaikkea hyvää vuodelle 2020!

 3. Erittäin hyvä video. Ite olen pyörtynyt monta kertaa sen takia kun en ole juonut tarpeeksi. Esim yhden kerran tulin pois saunasta ja pyörryin niin että silmäkulma tulisuoraan oven reunaan. Sen jälkeen lähettiin isän kanssa päivystykseen. Ja se pyörtyminen johtu siitä kun en juonut tarpeeksi vettä.

 4. Aaro, mikä sun näkemys on siihen että kroppaan imeytyisi paremmin haalea kuin kylmä vesi? Tai onko sillä edes mitään käytännön merkitystä missään tilanteessa?

  Paljon päätetyötä tekevänä oon lähestynyt veden juontia siten, että mulla on työpöydällä kaks puolen litran vesilasia. Kun saan toisen juotua tyhjäksi, jalottelen ja meen täyttään sen. Yleensä siinä vaiheessa toisessa lasissa vesi on jo haalentunut huoneenlämpöön.

  EDIT. typos

JÄTÄ KOMMENTTI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *