Mikä Ruokavalio – Ketogeeninen, Vegaaninen vai Seka? – Aaro

In this video

Ruokavalioista on kysytty paljon! Jatkossa videoilla paneudutaan enemmän ruokavalioiden maailmaan ja terveellisiin ratkaisuihin.

——————————————-

ASTU MUKAAN & TUE KANAVAA ✔️
▹ Tilaa kanava: http://bit.ly/SubsAaro
‣ Kommentoi, tykkää ja kerro kaverille.
(Se merkitsee äärettömän paljon.)

VALMENNUSPALVELUT
→ http://bit.ly/Valmennus
Tarjoan monipuolisia ja henkilökohtaisia ohjelma- sekä valmennuskokonaisuuksia. Kokonaisuudet suunnitellaan aina elämäntilanteeseesi sopiviksi, fysioterapeuttisen ja kokonaisvaltaisen lähestymistavan kautta.

http://www.aarohuttunen.com | #AskelParempaan ?
”Askel parempaan suuntaan.”

——————————————-

MATKALLA MUKANA:

▹ Puhdistamo
‣ http://bit.ly/Puhdistus
‣ Käytä koodia: AARO15, saat 15% alennuksen!

▹ Amazon
‣ http://bit.ly/AmazonSuositus
‣ Tuotteita jotka tuovat elämään lisäarvoa ja sisältöä!

▹ Munax
‣ http://bit.ly/MunaAX
‣ Käytä koodia: SPORTTIMUNAX, saat 10% alennuksen!

Enemmän etuja ja alennuksia löydät täältä:
https://www.aarohuttunen.com/edut/

——————————————-

Seuraa sosiaalisessa mediassa ?
Instagram | http://bit.ly/InstagramAaro
Facebook | http://bit.ly/FacebookAaro
Snapchat | http://bit.ly/SnapchatAaro
Website | http://bit.ly/AaroHuttunen

Yhteydenotot, Yhteistyöt & Kysymykset:
[email protected]

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kommentit (11)

  1. Pitkästä aikaa asiaa ruokavalioista! Näistä on kysytty paljon ja tulevaisuudessa tullaan puhumaan paljon lisää. Mistä erityisesti haluaisit kuulla? Jokin tietty ruokavalio ehkä? Proteiini-hiilihydraatti-rasva-jakauma? Jotain muuta? Mitä?

  2. Mäki oon pätkäpaastoa "harjoittanut" n. 3 vuotta. Se on työkavereilla jatkuva ihmetyksen aihe, että miten mä jaksan töitä tehdä, kun en syö mitään! Itseasiassa teen parempaa tulosta mielestäni mitä siinä tilanteessa, jos söisin lounaan joka päivä. Tykkään myös salilla treenata paastotilassa ja kerran säikähin, kun työkaveri huudahti, että miten mulla voi nousta 150 kilon mave maasta, kun en ole syönyt yli 16 tuntiin mitään 😀

  3. Intermittent fasting on paras asia ikinä. Harjottanu ite sitä yli vuoden joka päivä noin 18h-20h paasto ja tyhjällä vatsalla salille uskomaton energian määrä aina.Monia hyötyjä myös tästä ku vaa asiaan jaksaa perehtyy.

  4. Monelle riittäisi vain se, että saisi ruoka-ajat säännöllisiksi. Ite kikkailut syömisten kanssa, niin että olen kehittänyt itselleni ongelmallisen syömiskäyttäytymisen. Puhumattakaan mitä se on itselleni aiheuttanut. Nyt ollaan back to basic eli säännölliset ruokailut ja ihan monipuolista perusruokaa. Ite oon tätä matkaa itseni tehnyt jo parisen vuotta ja matka jatkuu.

  5. Carnivore on mun mielestä parhain kaikista jos vaan pääsee rasva-adaptaatiojakson ohi, hyödyt huomaa välittömästi vaikka ei oiskaa sitä virtaa heti mitä hiilareista saa!!!

JÄTÄ KOMMENTTI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *