Liian lihaksikas nainen? – hempsuli

In this video

Videolla pohdintaa naisten lihaksikkuudesta, mitä ennakkoluuloja aiheeseen liittyy ja minkälaisia kommentteja mulla on tullut vastaan 😉

Seuraa myös:
Instagramissa: https://www.instagram.com/hempsuli/
Snapchat: Hempsuli7

Musiikki:

●Dj Quads – Missing Someone – https://youtu.be/tLIMYCfezW8
●Soundcloud – https://soundcloud.com/aka-dj-quads
●Instagram – https://www.instagram.com/djquads/
●Twitter – https://twitter.com/DjQuads
●YouTube – https://www.youtube.com/user/QuadsAKA

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kommentit (12)

 1. Olkaahan naiset juuri sellaisia kuin millaisena olostanne nautitte. Saatatte samalla herättää juuri teidän itseänne varten tekemää työtä arvostavien mielenkiinnon. Jos tuntuu että kaikki on teitä vastaan, olette väärässä paikassa. Jännä miten tuo "huuteleva lammaslauma" (ns yleinen mielipide) yrittää saada kaikki enemmän töitä tehneet samalle tasolle kun he itse.. T: Mies

 2. Vaikka olen mies pysty samaistumaan/ymmärtämään noihin asioihin mitä kerroit. Ärsyttää tuo kun lihaksikas nainen leimata heti aineiden käyttäjäksi. Pelkääköhän jotkut miehet heitä vahvempia/lihaksikkaampia naisia vai mistä noi kommentit johtuu. Ne joidenka mielestä näytät mieheltä voisivat mennä silmälääkäriin. Kaunis nainen olet. Itse pidän naisista jotka ovat treenannet itsensä hyvään kuntoon.

 3. Fyysisesti väkeviä naisia pelkäävät miehet ovat itse usein varsin tossukoita joten he kaipaavat vierelleen naisen joka on vielä heikompi ja fyysisesti kyvyttömämpi kuin he itse ovat. Mitä suomi24:een tulee, niin miehillä ja sinne kirjottelevilla räkiksillä ei ole mitään tekemistä keskenään. Pikkupojat siellä vaan purkavat pahaa oloaan kun on se naisen ensikosketus vielä kokematta. En ymmärrä tuota ajattelutapaa, että pitäis omat harrastukset ja niistä saama nautinto muokata siihen muotoon, että lopputulos olisi mahdollisimman paljon vastakkaista sukupuolta tyydyttävä.
  Treenatkaa just sitä mistä tulee hyvä olo ja niin paljon kuin haluatte. Mitä enemmän elämässä menestyy; oli se sitten fysiikaltaan, työelämässä tai akateemisesti niin sitä enemmän niitä kateellisia vinkujia ilmestyy purkamaan pahaa oloaan. Se on vaan merkki siitä, että ootte oikealla polulla.

 4. Täyttä asiaa! Ei oo pitkä aika kun joku muija arvosteli mun ulkonäköä kassajonossa, että kuulemma näytän jo mieheltä kun on niin levee selkä 😀 Noh, on ainakin treeni menny perille jos selkä on levinny! Mä en ite alkanu siihen aukoo päätä, mutta sanotaanko näin ettei arvostelija itse ollut kyllä liikkunut muuta kuin jääkaapin ja sohvan väliä.Oli aika hassua, että kassajonossa joku viittii moista tehdä

 5. Aihetta sivuten veikkaan, että kyseessä on sama juttu kuin siinä kuinka useat naiset kiinnostuvat ennemmin maskuliinisesta, hieman karvaisesta, viikinkimäisestä, lihaksikkaasta ja pitkästä miehestä, varsinkin toi pituus taitaa näytellä suurta roolia ihanne fysiikassa ja vetovoimassa. Ja nämä asiat varmasti melko alkukantaisia viettejä, sillä nainen on aikojen alusta asti hakenut miestä, joka näyttää vahvalta ja pystyy puolustamaan häntä sekä hänen jälkikasvuaan. Kun taas samoin ajattelevaa miestä vetää puoleensa mahdollisimman naisellinen kroppa, leveä lantio, iso peppu, kapea vyötärö. Lainaus: "Muinaiset esi-isämme kun pitivät niitä merkkeinä naisen hedelmällisyydestä. Naisen haluttiin synnyttävän mahdollisimman paljon jälkeläisiä, ja täyteläinen peräpää viittasi siihen että naisen kehossa oli tarpeeksi rasvaa, että hän pystyi tulemaan raskaaksi. Pyöreät ja pystyt pakarat olivat puolestaan merkki siitä, että niiden kantaja oli todennäköisesti tarpeeksi nuori tulemaan äidiksi." (Mens Health).

  Aika paljon saa nainen kuitenkin treenata näyttääkseen liian maskuliiniselta, mutta onhan sellaisia naisia paljon esim. kehonrakentajissa, lajin luonne kun on sellainen, että siinä usein käytetään lihaksenkasvua edistäviä ns. kiellettyjä aineita.

  Siinä kohtaa kun naisella feminiinisten ja maskuliinisten piirteiden rajat alkaa olla häilyvät, niin se on ollut ihan tietoinen päätös lähteä viemään lihaskasvua äärimmilleen. Ei tapahdu harrastelijoiden piireissä vahingossa, joten treenaajien on turha pelätä sitä.

  Eniveis, sinä näytät oikein kauniilta ja naiselliselta naiselta 🙂

JÄTÄ KOMMENTTI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *