Kyykkyjä Jukan kanssa – Penkkipunnerrus.fi – Penkkipunnerrus

In this video

Tänään oli helvetin hevi jalkatreeni ja pelolla odotan tätä aina. Progressio on vienyt aika raskaisiin sarjapainoihin ja oikeasti en tiennyt mitä odottaa tuolta 180kilon rykäsyltä. Kolme kutosta oli tarkoitus tehdä ja painot olivat 160kg, 170kg ja 180kg.

Tämän jälkeen prässiin, jossa 4×15 keskiraskailla painoilla.

Lopuksi heilurihacki, jossa myös keskiraskaat painot 4×8.

Sormi otti hittiä tuosta jalkakyykystä ja nyt on hyvin turvonnut pikkurilli ja kynsinauha hieman irti. Jotenkin jätin sormen väliin, vaikka yleensä olen helvetin tarkka noista. Tätä se runttaaminen on, kun ajatuskin jää matkalla.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kommentit (14)

  1. Itellä ollu hankaluuksia saaha progressiivista painon lisäystä penkissä ja kyykyssä, jos tekee molempia tuloshakusesti samassa ohjelmassa. Tuntuu että jos kyykyssä on ennätysraudat niin penkki rupee junnailee ja vice versa. Kalorit on reippaasti plussalla ja untakin tulee lähes aina sen 8+ tuntia. Oisko priorisointi way to go?

  2. Itelläni ei tuu ikinä kyykyssä pakarat kipeeksi vaan etureidet tulee senki edestä kipeäksi. Olen tehbyt kyllä enemmän mavea mikä minulla ottaa selkään ja jalkoihin. Mietein vaan kun joku sanoo sitä vain selkäliikkeeksi mutta itelläni ottaa kyllä koko kroppaan:D

JÄTÄ KOMMENTTI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *