KUUBA VLOG – KANNATTAAKO TÄNNE MATKUSTAA ? – Nea Lindberg

In this video

Vihdoinkin sain tämän Kuuba -videon julkaistua! Harmi, kun tämä video tulee vasta nyt! Oltiin Havannassa neljä yötä, kannattiko ? Se selviää videolta! Suosittelenko matkakohteena ? Sekin selviää videolta! ? Ihanaa sunnuntaita! Ensi viikolla luvassa täältä LA:sta VLOGI!!!!!!

? MUN N.L FILTTERIHIN PÄÄSET TÄSTÄ:

http://www.nealindberg.com/presets-edit

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kommentit (23)

  1. Olin ite myös tammikuussa kaks vkoa Kuubassa. Suurimman osan ajasta Havannassa ja lopussa muutaman päivän maalla Viñalesissa. Havanna ei myöskään ollut mun paikka..kuten sanoit, ruoka on suurimmaksi osaksi järkyttävää. Sairastuin melkein heti siellä vatsatautiin ja se kesti ihan sitten koti-Suomeen asti. Taisin elää suurimman osan lomasta pringleseillä, kun niitä jostain turistikaupasta löysin. Viñales oli ihana paikka, mutta maana Kuuba oli jotenkin silti liian vaikee itelle. Salsa oli ihanaa, sen takia lähdin!:)

  2. Olin 2016 kuubasaa, käytii muistaakseni vanhankaupungin alueella sillo safkaa vähä niiku paikallisen kotona syömässä, se toimi raflana kylläkin, mut siel oli hyvää kanakeittoo. Mut se oli ainut hyvä safka mitä sielt sai?
    Kauppasaarron takii cubaa alkaa tulee tunnettui liikkeitä.
    Mut havannas 3 päivää oli tarpeeks??

JÄTÄ KOMMENTTI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *