Kunpa Olisin Sinä! | Kuka Minä Olen? – Aaro

In this video

Kunpa olisimme vain omia itsejämme, tilanteessa kuin tilanteessa ja keskittäisiin ainoastaan sen henkilön kehittämiseen.

ASTU MUKAAN ♕
Tilaa kanavani: http://bit.ly/2E1jvFb

Tarinani, kuka olen? http://bit.ly/2nCmHgk
Blogiin suoraan tästä: http://bit.ly/2E3X3an ✓
Valmennukset: http://bit.ly/2nDsbaR
”Yksi askel parempaan suuntaan.”

SOSIAALINEN MEDIA
Instagram | http://bit.ly/2GNyiBp | @aarohuttunen
Facebook | http://bit.ly/2BVlMfl | @aaroblogi
Snapchat | http://bit.ly/2E1N9q2 | @aarouh
Youtube | http://bit.ly/2E0K65j | @aarohuttunen
LinkedIn | http://bit.ly/2GMxZ9S | @aarohuttunen
Website | http://bit.ly/2EgpBks | www.aarohuttunen.com

Liity Facebook ryhmään: http://bit.ly/2HU7tj4 | Askel Parempaan

Yhteydenotot, Yhteistyöt & Kysymykset:
[email protected]

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kommentit (54)

 1. Kysymys sinulle: "Miksi minä olen juuri minä?" ?
  Mieti kysymystä hiljaa itseksesi ja vastaa siihen ääneen tai kirjoita joitain ajatuksia ylös. ✔️
  Jos haluat jakaa ajatuksia, bring it on. Kerro minkälainen / minkälaiset kokemukset tai tilanteet ovat vaikuttaneet sinuun suuresti.

 2. Muutamat ihmiset ovat jo jakaneet täällä kommenttiboksissa heitä muovanneita rankkoja kokemuksia, joten aloin pohdiskelemaan, missä ovat ne positiiviset? Juuri ne muovaavat meitä enemmän kuin uskommekaan. Välillä tuntuu, että jämähdämme ainoastaan vatvomaan niitä huonoja asioita menneisyydessämme. Minuun suuresti vaikuttaneita kokemuksia löytyy monia, kun tajusin voivani syödä ja nauttia ruoasta ilman sen kummempia taisteluja pääni sisällä syömishäiriön jälkeen. Otin raviradalla kiinni kolarin jälkeen irti päässeen hevosen, sekä talutin sen takaisin ohjastajansa luo ja tajusin, miten pitkälle olin päässyt. Puoli vuotta aikaisemmin sain vielä paniikkikohtauksia, kun edes koskin hevoseen sen ollessa poissa valjastuskatoksilta. Olen kiitollinen, että olen osannut arvostaa näitä hetkiä.Toivottavasti pystyn jatkossakin keskittymään hiukan enemmän niihin positiivisiin puoliin.

 3. En tiiä varmaksi, onko asia näin, mut tää on miun veikkaus 🙂 Ihminenhän ei yleensä muista alle 3v tapahtuneita juttuja. Se johtuu siitä, että se on niin "traumaattista" aikaa, kun aivot kehittyy nopeasti ja tulee tosi paljon uusia kokemuksia, oppimista yms. Joten siis miun veikkaus siis on se, että teini-iässäkin on niin paljon uusia ja pelottaviakin juttuja – vastuuta, mahdolliset päihteet ja esim. mielenterveysongelmat – ja hormoonit hyrrää, joten ehkä se sit aiheuttaa myös teini-iässä sen, ettet muista 15v mitään 😮 Hyvä video taas, kivaa pohdiskelua!

 4. Mun yks kaveri ei muista mitään kouluajoista. Minä muistan että heillä oli rajua kotiväkivaltaa ja lisäksi häntä kiusattiin koulussa, eikä häntä puolustanu kukaan muu kuin mä. En vain ole halunnut häntä muistuttaa näistä asioista, koska en tiedä onko se hyväksi.
  Eikä hän ole pyytänytkään muistuttamaan.
  Näyttääkin siltä, että ne jotka muistavat lapsuuden traumansa aivan pilkun tarkkaan, eivät pääse niistä hyvin ylitsekään.
  Eli se muistamattomuus on tavallaan ihan hyvä asia.

 5. Nyt vasta tuli katsottua nää sun pari uusinta videoo, kun ollut lähipiirissä rakkaan ihmisen jo odotettu poismeno joka sitten yllätti kuitenkin h-hetkellä. Mutta asiaan, tää video oli aivan loistava!
  Elämä on elämän mittainen koulu, jossa oppii joka päivä jotain uutta.

 6. Itse en siis oikeesti tiiä miten ikinä tuun pääsee yli koulu kiusaamisen takia. Sen jälkeen mulla on aina ollut tää paha olo sisälläni oon välillä tosi iloinen ja sit taas ihan romuna. Itse sen takia haluun olla kavereiden kans ja yksin en ees perheen. Alkoholi ja tupakka on Hyi ja ärsyttää ku veli ja isä juo kaljaa☹️

JÄTÄ KOMMENTTI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *