KUN TERVEELLISYYS MENI √ĖVERIKSIūüėď#sy√∂mish√§iri√∂ #ortoreksia – Laura Rosilla

In this video

Halusin julkaista tämän videon uudestaan, sillä kanavani hakkeroimisen takia kyseinen video on poistunut. Tämä on varmasti henkilökohtaisin jakamani video ja sen avulla toivon, että voin antaa vertaistukea ja ehkä myös tsemppiä samojen asioiden kanssa painiville. Videolla avaan mun tarinaa ja ajatuksia ortoreksian läpikäymisestä, sekä kerron, miten pääsin siitä pikkuhiljaa takaisin kohti terveellistä, tavallista arkea.

Lis√§√§ treeni- ja ruokavinkkej√§ l√∂yd√§t mun e-kirjoistaūüĎá

Koodilla ”YOUTUBE” saat -15% e-kirjoistani, joten muista sy√∂tt√§√§ alennuskoodi kaupassani!

ūü•ĎPUHDAS OLO E-KIRJA 14,90‚ā¨
https://bit.ly/2RyITcc

ūüßėHYVINVOIVA KEHO E-KIRJA 14,90‚ā¨
https://bit.ly/2HgurRD

ūü§łLIIKKUVA KEHO 14,90‚ā¨
http://bit.ly/liikkuvakeho

NettivalmennuksetūüĎá

ūüí™HERO HIIT – mukaan voi liitty√§ koska tahansa – kesto 8 vkoa!
https://www.herotreeni.fi/HERO-HIIT

ūü§łHERO KEHONPAINO – mukaan voi liitty√§ koska tahansa – kesto 8 vkoa!
https://www.herotreeni.fi/HERO-KEHONPAINO

ūüćĎHERO BOOTY – mukaan voi liitty√§ koska tahansa!
https://www.herotreeni.fi/HERO-BOOTY

Mun oma treeniryhm√§ Kuntostudio 360¬į:ss√§ūüĎá

Ilmoittaudu mukaan treeniryhm√§√§n meilitse osoitteeseen: [email protected] // Treenit j√§rjestet√§√§n Kuntostudio 360¬į:ss√§ joka tiistai klo 18.30-19.30 ja j√§senyys maksaa 50‚ā¨/kk.
https://kuntostudio.fi/

VOIT SEURATA MUA MY√ĖS:
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/laurarosilla/
BLOGI: http://www.laurarosilla.fi/

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kommentit (4)

  1. Hei, itse sairastan anoreksiaa, ja j√§i v√§h√§n mietitytt√§m√§√§n toi kun sanoit ett√§ alkaa pikkuhiljaa sy√∂m√§√§n esim. Riisi√§. Jotain terveellisi√§ hiilareita ja ei mit√§√§n valkoista leip√§√§/nopeita hiilareita niin tarkoitushan on ett√§ ruokavalio on joustava, eli voi olla nopeita hiilareita ja hitaita. Mik√§√§n ruoka ei ole huonoa/ep√§terveellist√§ eli kaikkea voi sy√∂d√§ kohtuudella. Ei mulla mit√§√§n muuta j√§i vaan se mietitytt√§√§n kun sanoit ett√§ ei ‚ÄĚsaa‚ÄĚ sy√∂d√§ mit√§√§n nopeita hiilareita.
    Hyv√§√§ illanjatkoa sulle!ūü§ó

  2. Hei laura, ihanaa että olet tiedostanut että sulla on ollut ongelma, ja myös positiivista että olet päässyt ongelmasta yli. Mietin että kilomäärien kertominen ei ole ehkä tarkoituksenmukaista tai tuo lisäarvoa videolle. Kannattaa tarkistaa tämä sylin ohje miten syömishäiriöistä kannattaa uutisoida : https://etelansyli.fi/wp-content/uploads/2013/08/ESS.ohjeet.medialle.v3.0.pdf

  3. Ruoka ei ole vain polttoainetta, on tärkeää mitä syö ja miten syö. Olen itse aktiivinen suomalaisen puhtaan ruuan puolesta puhuja. Käytän REKO ryhmiä ja teen ruokaa rakkaudella. Loppujen lopuksi, se on keino rakastaa omaa kehoaan.

J√ĄT√Ą KOMMENTTI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *