Kuinka saada lisää painoa? | 4 Keinoa – Aaro Huttunen

In this video

LIITY SEIKKAILUUN! ✔️
► Tilaa Youtube -kanava: http://bit.ly/SubsAaro
► Sivusto: http://www.aarohuttunen.com (Podcast & Blog)

”Valitse tarinasi suunta.”

VALMENNUS:
Tarjoan monipuolisia ja henkilökohtaisia ohjelma- sekä valmennuskokonaisuuksia. Kokonaisuudet suunnitellaan aina elämäntilanteeseesi sopiviksi, fysioterapeuttisen ja kokonaisvaltaisen lähestymistavan kautta.
► Verkkokauppa: http://bit.ly/AVerkkokauppa

——————————————-

YHTEISTYÖ:

PUHDISTAMO
► Koodi: AARO15
▹ 15% alennus kaikista tuotteista!
▹ http://bit.ly/Puhdistus

MYPROTEIN
► Koodi: AAROMP
▹ 40% alennus kaikista tuotteista!
▹ http://bit.ly/MyProteinFi

Enemmän arvokasta sisältöä:

Yhteistyökumppanit

——————————————-

SOSIAALINEN MEDIA ?
Podcast & Blog | http://www.aarohuttunen.com
Instagram | http://bit.ly/InstagramAaro
Facebook | http://bit.ly/FacebookAaro
Spotify | http://bit.ly/Saavutus

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kommentit (28)

  1. Mulla nyt ei sinänsä ole ongelmaa painon kanssa, vaikka melko pienikokoinen oonkin. Mut ihan normaalipainoinen siis. Silti tykkään syödä smoothieita esim. aamupalaksi, koska niihin voi niin kätevästi tunkea kaikkea hyvää ja terveellistä ja hedelmistä saa jo hyvin makeutta, niin ei mitään sokeriakaan välttämättä tarvitse sekaan 🙂 Ja smoothieihin saa kätevästi myös piilotettua kaikkea vihreää 😀 Jäisiä marjoja/hedelmiä kun laittaa, niin tulee kivan kylmää ja koostumukseltaan semmosta ns. kohmeista, mistä henkilökohtaisesti tykkään. Ostin tässä vastikään tätä varten ihan uuden blenderinkin, jossa yhtenä kriteerinä oli, että murskaa jäitä ja jäisiä hedelmiä/marjoja 😀 Aamupalalla smoothie myös menee jopa helpommin alas kuin puuro, jota yleensä syön – aamulla kun ei ruokahalu ole parhaimmillaan, ainakin kun herää aikaisin.

  2. Tuota "herkkujen" syöntiä kyllä pelotellaan ihan turhaan. Itselläni ylläpitokalorit (liikunta + peruskulutus ym) on noin 3500kcal päivässä vaikka painoakaan ei ole kuin se vajaa 90kg vähän lyhyempään varteen kuin itselläsi. Mikroravinteita, vitamiineja ym. saadakseen ei todellakaan tarvitse yli 3000 kcal ottaa puhtaasta ruoasta, itseasiassa kuitua ja muuta tulee helposti liikaakin. Sokeri ei ole käytännössä missään mielessä välteltävä aine, kunhan tarvittavat hivenaineet ja vitamiinit saadaan ensin hankittua.

  3. Loistava video! Ite saanu nyt 2 ja puolessa vuodessa 57->72kg eli en oo enään niikun törkeen laiha vaan normaali, eikä tullu herkuilla vaan helvetisti normaalia ruokaa ja leipää tullu kulutettua. Mitä veikkaat et paljon tossa sun smoothie reseptissä on kaloreita?

JÄTÄ KOMMENTTI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *