KEHITYSKAUSI – uni ongelma, kunto, Nocco unboxing – Pernilla Böckerman

In this video

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kommentit (12)

 1. Moikka Pernilla!

  Tuo uniongelma voi johtua myös yöllisistä hengityskatkoksista, eli uniapneasta. Itsellänikin ensimmäisen dieetin jälkeen ilmaantui samankaltaisia ongelmia, kun aloin nostamaan hiilareiden määrää ruokavaliossa rajusti ylöspäin, mikä taas sai kehon keräämään paljon nestettä. Kun kehossa on paljon ylimääräistä nestettä, joka makuulle mentäessä ”valuu” yläkroppaan, se lisää kaulan alueen massaa ja painaa hengitysteitä kiinni mikä estää syvän unen saantia ja aiheuttaa unen katkonaisuutta. Myös tuo yöllisten vessakäyntien määrä viittaisi siihen, että kroppa pyrkii pääsemään eroon ylimääräisestä nesteestä.

  Itselläni uniongelmat korjaantuivat kun tyhjentelin kehosta ylimääräiset nesteet pois nostamalla hetkeksi aerobisia ja vähentämällä päivittäistä hiilarin saantia. Kannattaa Johannan kanssa jutskailla tuosta ja kokeilla esim. pitää tyhjennysviikko jossa vähennetään kehon nesteitä vähentämällä hiilaria ja lisäämällä aerobista. Kehityskauden kaloreita voi nostaa jatkossa myös lisäämällä rasvan määrää ruokavaliossa, jos suurien hiilari määrien kerryttämä neste aiheuttaa ongelmia jatkossakin.

  Tsemppiä syksyn treeneihin!

 2. Treenaan kans 6krt viikossa ja tuntuu, että välillä on vähän huono unenlaatu :/ Mut saan susta iha sikana inspiraatiota elämäntyylii, ja oot aina kans toivottamassa tsemppiä päivään esim. ig storyssa, se auttaa kans hyvään fiilikseen❤️

 3. Eipä tuo hisväri muuttunut yhtään. Voi ;että kun minäkin saisin nukkua 9 tuntia, mutta se on aina siinä 5,5-7 tuntia, tuo 7 tuntia nukun aika harvoin.

 4. Kiva video jälleen kerran! Vitsi miten mageita vaatteita Noccolla!! Just semmosia mitä itsekin käytän paljon. Hiihtelen kans kotona aina treenivaatteissa 😀 Tuohon unijuttuun kannattaa tosiaan kokeilla, että otat vitamiinit aamulla ja magnesium + sinkki illalla. Jälkimmäiset auttavat uneen. Tuo rauta on vähän niin ja näin…Kävisin ensin mittauttamassa rauta-arvot ennen kuin ottaisin omin päin rautalisän käyttöön. Monille nuo rautavalmisteet tekevät enemmän haittaa kuin hyötyä, jos ei tarvetta oikeasti ole. Uniongelmat voivat johtua ihan kovista treeneistäkin. Kroppa ei yksinkertaisesti ehdi palautua kunnolla. Toivottavasti apu löytyy! 🙂

 5. Apua, mitä sulle on tapahtunut??? vaikutat kipeältä kokoajan. Ihanko sulla ois flunssa tai jotain. Nenä tukossa, kurkku kipeenä tjtn. Tuntuu että se elämänilo on kadonnut susta ja että olet rasittunut tai surullinen jostain. Muutos on tapahtunut ihan muutaman kuukauden sisään. Onko kaikki hyvin!? Olen huolissani?

JÄTÄ KOMMENTTI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *