KANAVANI HAKKEROITIIN JA VARASTETTIIN?? – Laura Rosilla

In this video

Kiitos kaikesta tuesta hakkerointiepisodin aikana?Se on merkannut tosi tosi paljon! Nyt mä olen vihdoin takaisin täällä ja tuutte näkemään mua taas tavalliseen tapaan joka viikko mun kanavalla. Jos et oo vielä tilannut mun kanavaa, niin arvostaisin tosi paljon, jos tekisit sen (toki vain, jos mun videot sua kiinnostaa)! Vitsi että tuntuu hyvältä olla taas täällä!

Lisää treeni- ja ruokavinkkejä löydät mun e-kirjoista?

Koodilla ”YOUTUBE” saat -15% e-kirjoistani, joten muista syöttää alennuskoodi kaupassani!

?PUHDAS OLO E-KIRJA 14,90€
https://bit.ly/2RyITcc

?HYVINVOIVA KEHO E-KIRJA 14,90€
https://bit.ly/2HgurRD

?LIIKKUVA KEHO 14,90€
http://bit.ly/liikkuvakeho

Nettivalmennukset?

?HERO HIIT – mukaan voi liittyä koska tahansa – kesto 8 vkoa!
https://www.herotreeni.fi/HERO-HIIT

?HERO KEHONPAINO – mukaan voi liittyä koska tahansa – kesto 8 vkoa!
https://www.herotreeni.fi/HERO-KEHONPAINO

?HERO BOOTY – mukaan voi liittyä koska tahansa!
https://www.herotreeni.fi/HERO-BOOTY

Mun oma treeniryhmä Kuntostudio 360°:ssä?

Ilmoittaudu mukaan treeniryhmään meilitse osoitteeseen: [email protected] // Treenit järjestetään Kuntostudio 360°:ssä joka tiistai klo 18.30-19.30 ja jäsenyys maksaa 50€/kk.
https://kuntostudio.fi/

VOIT SEURATA MUA MYÖS:
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/laurarosilla/
BLOGI: http://www.laura-rosilla.fi/

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kommentit (20)

  1. Oon niin niin ilonen sun puolesta!❤️ Aivan huippua, että videot jatkuu taas, niitä on ootettu!? On melkeenpä tuntunu että jotain puuttuu arjesta, kun sun videot on aina ollu niin ihania arjen piristyksiä ja tosi inspiroivia???

  2. Hamsteri video hämmensi itseänikin vaikken sitä klikannut auki. Ihmettelinkin miksi sun videota mainostettiin mun etusivulla vaikka seuraan sun kanavaa mutta jotenkin en yhtäkkiä ollutkaan tilaaja. Heti meni myllä takasin tilaukseen koska sun kanava on parhautta ❤

  3. Oikein mukava ja ihana kuulla että olet takaisin ja sait kanavasi takaisin. Pakko sanoa, että mietein tuossa poistanko kanavan tilauksen mutta jatkoin tilausta odotin vastauksia sinulta uudenkanavan merkeissä tai saat kanavasi takaisin johon myös uskoin että tulet saamaan. Ja nyt täällä sinä olet taas meitä piristämässä sinun positiivisella ja ihanalla olemuksellasi ja persoonallasi, todellakin kannatti odottaa. <3

  4. * Ai ne tekee täällä näin rajuja iskuja viranomaiset jo? * Arto Lauri Youtube taas kertoo aina faktat! Kannattaa tilata itsellee ja kavereille myös.

JÄTÄ KOMMENTTI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *