KAIKKI EI OO HYVIN?| VIIKONLOPPU VLOGI – Laura Rosilla

In this video

Lisää treeni- ja ruokavinkkejä löydät mun e-kirjoista?

Koodilla ”YOUTUBE” saat -15% e-kirjoistani, joten muista syöttää alennuskoodi kaupassani!

?PUHDAS OLO E-KIRJA 14,90€
https://bit.ly/2RyITcc

?HYVINVOIVA KEHO E-KIRJA 14,90€
https://bit.ly/2HgurRD

?LIIKKUVA KEHO 14,90€
http://bit.ly/liikkuvakeho

Nettivalmennukset?

?HERO HIIT – mukaan voi liittyä koska tahansa – kesto 8 vkoa!
https://www.herotreeni.fi/HERO-HIIT

?HERO KEHONPAINO – mukaan voi liittyä koska tahansa – kesto 8 vkoa!
https://www.herotreeni.fi/HERO-KEHONPAINO

?HERO BOOTY – mukaan voi liittyä koska tahansa!
https://www.herotreeni.fi/HERO-BOOTY

Mun oma treeniryhmä Kuntostudio 360°:ssä?

Ilmoittaudu mukaan treeniryhmään meilitse osoitteeseen: [email protected] // Treenit järjestetään Kuntostudio 360°:ssä joka tiistai klo 18.30-19.30 ja jäsenyys maksaa 50€/kk.
https://kuntostudio.fi/

VOIT SEURATA MUA MYÖS:
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/laurarosilla/
BLOGI: http://www.laurarosilla.fi/

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kommentit (18)

  1. Ikävä kuulla, ettei sulla mee niin hyvin ? mutta hyvä, että tiedostat sun tunteet ja käyt niitä läpi? toivottavasti elämä helpottaa pian ja ainakin pääset turvautuu sun läheisiin ?

  2. Missä sun poikaystävä on kun ei hirveesti näy nykyään sun videolla tai muutenkaa oo vissiin koskaan kotona kun kuvaat mutta ihana video taas sun myday videoita on aina ihana katsoa hyvä fiilis tulee näistä aina! 🙂

  3. Mullakin on välillä ollut tollanen tietynlainen "hukassa" oleva (en nyt osaa paremmin sitä muotoilla) tunne elämän kanssa. Eli vaikka kaikki on hyvin, niin silti tuntuu, että tilanne ei tunnu itselle oikealta ja tietynlainen suunta puuttuu. Tosi hyvä, että käsittelet noita ajatuksia ja puhut avoimesti niistä. Toivottavasti asiat alkaa pian selkeytymään. Ajan kanssa kaikki. Tsemppiä! ?

  4. En tiedä kuvittelenko, mutta jotenkin sun videoista ja somesta huokuu se, ettei teidän parisuhteessa oo ehkä kaikki hyvin? Mikä ei tietenkään meille muille kuulukaan. Mutta voimia sulle, mitä ikinä sitten käytkään läpi. <3 Ja onneks sulla on ihania ystäviä tukena, kuten itekin sanoit.

  5. Fiilaan nii paljon, jotenkin se 25 vuoden ikä sai aikaan kunnon identiteettipohdinnan ja kelailun siitä minkälaista oma elämä ja omat arvot on ja voiks enää elää ja toimii samalla lailla ku ennen. Mutta nyt ajattelen että ku antoi kaikkien tunteiden tulla ja otti aikaa niiden käsittelylle ja myös päätti muuttaa elämää enemmän omia arvoja vastaavaks ni on enemmän vapaampi ja onnellisempi olo ku aikasemmin. Eli en voi muuta sanoa ku tsemppiä kaikkiin tunteisiin. Monet hyvät asiat tulee vaikean kautta vaikka se matka voikin olla kipeä ja raskas. Rohkeeta ja hienoa että uskallat puhua ääneen vaikeista tunteita ?

  6. Hei Laura. Pystyn minäkin samaistumaan tuohon sun fiilikseen, että periaatteessa kaikki on elämässä ihan hyvin, mutta kuitenkin on ontto olo sisällä. Ei ole kauaakaan, kun itselläni oli juuri tuo sama olotila. Nyt tällä hetkellä olen saanut itseni kokonaisuudessaan balanssiin ja hyväksyn itseni sellaisena kuin olen. On ihanaa huomata, kuinka paljon energiaa vapautuu, kun kokee tällaisen kokonaisvaltaisen itsensä hyväksymisen. Kaikkea hyvää sinulle vaikeassa tilanteessa, oli se sitten mikä hyvänsä. Lämmin halaus sinulle.

JÄTÄ KOMMENTTI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *