Jatkuva riittämättömyyden tunne | Keinoja tunteen voittamiseen – Aaro Huttunen

In this video

LIITY SEIKKAILUUN! ✔️
► Tilaa Youtube -kanava: http://bit.ly/SubsAaro
► Tilaa uutiskirje: https://aarohuttunen.com/uutiskirje/
► Sivusto: http://www.aarohuttunen.com

”Valitse tarinasi suunta.”

VALMENNUS
► Valmennuspalvelut: http://bit.ly/Valmennuspalvelut
► Verkkokauppa: http://bit.ly/AVerkkokauppa

PUHDISTAMO
► Koodi: AARO15
▹ 15% alennus kaikista tuotteista!
▹ http://bit.ly/Puhdistus

MYPROTEIN
► Koodi: AAROMP
▹ 30% alennus kaikista tuotteista!
▹ http://bit.ly/MyProteinFi

Enemmän arvokasta sisältöä:

Yhteistyökumppanit

SOSIAALINEN MEDIA ?
Podcast & Blog | http://www.aarohuttunen.com
Instagram | http://bit.ly/InstagramAaro
Facebook | http://bit.ly/FacebookAaro
Spotify | http://bit.ly/Saavutus

Olen valmentaja, liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä. Koulutukseltani olen muun muassa fysioterapeutti, personal trainer sekä urheiluhieroja. Ennen kaikkea rakastan oppimista ja itseni kehittämistä! Henkilökohtaisena tavoitteenani on tulla paremmaksi versioksi itsestäni joka päivä, niin fyysisesti kuin henkisesti, ja haluan auttaa myös sinua tällä matkalla. Jos pidät videoista – muista tilata kanava ja ylläpidä kanavan positiivista ilmapiiriä kommentoimalla sekä tykkäämällä!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kommentit (6)

 1. ? Onko sinulla kokemuksia samankaltaisesta tunteesta? Jos on, miten niitä käsittelet – minkälaisia keinoja riittämättömyyden tunteiden käsittelyyn on? ??

 2. Pohdiskelen, että olisiko tuon tunteen taustalla tyytymättömyys muuhun elämän osa-alueeseen. Vaikka sosiaalinen elämä tai parisuhde.

  Lisäksi tulee mieleen, että seuraat ja kuuntelet ihmisiä jotka hyvin menestyksekkäitä jossain asioissaan. Silti nuo ihmiset saattavat olla tyytymättömiä omaan itseensä ja silti "saarnaavat" muille kuinka huippua heillä onkaan.

  Myös se, että miksi kaikesta pitäisi saada kaikki irti. Jospa osaisi hengähtää ja olla vain omien ajatusten kanssa tai vaikka nauttia kupponen kuumaa ystävän kanssa.

 3. Yrittäjää ajavat eteenpäin koko ajan kasvavat vaatimukset. Ensin tämä ja nämä. Sitten vielä vähän lisää. Ja sitten ja sitten. Firma kasvaa ja selkään taputtajia riittää. Kuten myös kateellisia riittää. Juokset koko ajan kiihtyvässä oravanpyörässä. Jos annat sen tapahtua? Aika monet antavat..
  Yritys ja työelämä on SINUA varten, eikä toisinpäin. Yrittäjä itsekin tarvitsee riittävästi kaikkea. Terveellistä ravintoa, lepoa ja omaa aikaa. Harrastuksia ja iloa.
  Palkansaajilla on lomat, saikut sekä stressitön, varma, toimeentulo. Yrittäjän pitää saada vähintään samaa tasoa oleva elämänlaatu, koska hän kantaa lisäksi kaiken vastuunkin.
  Yleensä kyllä kuitenkin yrittäjät ovat kiinni bisneksissään 24/7 ja tekevät töitä firmaansa 5 Eur/ tunti, jos sitäkään? Lisäksi eläkkeet maksetaan itselle pienimmän mukaan.? ?
  Jos riittämättömyyden tunne alkaa kasvaa ja stressi nostaa päätään ja aika on jatkuvasti kortilla, kannattaa alkaa miettiä muita vaihtoehtoja elinkeinoksi? Jos on kuitenkin kivaa ja haluat tehdä duuniasi, jatka. Sinä päätät!
  Elämä sujahtaa suhteellisen nopeasti ohi. 40 v ja olet eläkkeellä..
  Menestystä elämääsi?

JÄTÄ KOMMENTTI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *