Jarin ja Jukan täyspitkä selkätreeni – Penkkipunnerrus.fi – Penkkipunnerrus

In this video

http://www.penkkipunnerrus.fi/nettivalmennus

Valkku Jari Leskinen ja dieettiläinen Jukka treenasivat salilla selkää. Lopuksi posetellaan ja katsotaan Jukan 2 viikon kunto!

”Kunhan ei ryskätä” tänään sanoi Jari introssa. Noh, jokainen katsoja voi päättää oliko ryskäämistä. Joka tapauksessa aloitimme pullover-liikkeellä ja teimme 15 toiston sarjoja kolme. Siihen pudotussarja päälle.

Siitä siirryimme alataljaan, jossa Jari kyllä nousi melko isoihin painoihin. Yritin itse pitää tekniikan niin hyvin hallussa kuin pystyin, joten malmia oli maltilla itselläni.

Jotain ylhäältä päin kohdistuvaa liikettä halusimme myös mukaan treenin puoliväliin, joten vipuvarsiselkäsoutu ylhäältä sai ajaa sen paikkaa. Tässäkin teimme pari työsarjaa pudotuksineen.

Hammerstrenghtin Low-row toimi loistavasti loppuun. Aivan lopuksi teimme vielä uutta Hoistin soutumasiinaa, joka napsui todella hyvin perille.

Tämän hyvin pumppiin menneen selän ansiosta uskalsimme ottaa muutaman posen videolle. Kaksi viikkoa on takana Jukan dieettiä, ja Jukan fiiliksiä eilisestä treenistä ja dieetistä voi lukea lisää täältä http://www.jukkanyyssola.fi/blog/70-kesaksi-kuntoon-posettelua

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kommentit (10)

  1. 35:13 tulee ilmiselvästi mieleen oma tapaus kun ekaa vai toista kertaa treenaamassa jalkoja niin reidenojennus laitteen hitsaussaumat petti ja helvetinmoinen kolina xD Loistavia nämä videot. Ehdottomasti lisää reenivideota Jarin kanssa 🙂

  2. Tuon Sotilaspenkkipunnerruksen toinen kehittäjä oli muuten armeija aikoinani sodankylässä sissikomppanian vääpelinä. Ainakin vielä 2012 -2013 vuosina.. ??

JÄTÄ KOMMENTTI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *