"En uskalla mennä kuntosalille!" | Maailman surullisin lause – Aaro Huttunen

In this video

Tilaa Youtube -kanava: http://bit.ly/SubsAaro
Tilaa sivuston uutiskirje: https://aarohuttunen.com/uutiskirje/
✔️ Säännöllisesti arvokasta sisältöä!

Yhteistyössä:

PUHDISTAMO
https://www.puhdistamo.fi
15% alennus koodilla: AARO15

MYPROTEIN
http://bit.ly/MyProteinFi
35% alennus koodilla: AAROMP

Täältä löydät kaiken tarvittavan:

Sivusto: http://www.aarohuttunen.com
Verkkokauppa: http://bit.ly/AVerkkokauppa
Instagram: https://www.instagram.com/aarohuttunen/
Facebook: https://www.facebook.com/Aaroblogi/
Podcast: http://bit.ly/Saavutus

”Valitse tarinasi suunta.”

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kommentit (16)

  1. Toive podcasti-vieraaksi: Markus J. Rantala. (Biologian ja psykologian tohtori joka tutkinut esim. ruokavalion ja ympäristön vaikutuksia ihmisen hyvinvointiin.) Kaikkea hyvää sinulle vuoteen 2020 ja kiitos videoista ja podeista, niitä on kiva seurata!

  2. Hyvä video. Ihmisten kuuluisi salilla pyrkiä luomaan mukava ilmapiiri kaikille. Kun salilla tuntee ihmisiä ja voi puhua ja pyytää varmistamaan jne. niin siellä on helvetisti mukavampi käydä treenaamassa. Ketjusaleilla valitettavasti on enemmän sellainen kulttuuri, että kellekään ei puhuta, ellei tunneta entuudestaan. Liekö sitten syynä se, että suurin osa tällaisilla saleilla käyvistä ihmisistä on jokseenkin aloittelijatasoisia tai muuten vain epäsäännöllisesti käyviä harrastelijoita. Oman kokemuksen mukaan kokeneemmat ukot saleilla on niitä, jotka todennäköisimmin aloittavat keskustelua. Olisi hyvä kun aloittelijatkin uskaltaisivat puhua enemmän ja pyytää apua tarvittaessa.

  3. Itse olen 22. Haluaisin alkaa käymään salilla, mutta aina on just semmonen olo, että kaikki kattoo et mitä toiki täällä tekee yms. Tulee just semmonen "alempi"arvonen olo. Tyyliin just niinkuin selitit tossa ylätalja jutussa. Oon tosi noviisi laitteiden kanssa ja epävarma omassa tekemisessä. Tänä vuonna tavoitteena taas ottaa härkää sarvista ja käydä hiljaisemmalla salilla opettelemassa ensin 🙂

JÄTÄ KOMMENTTI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *