Anna itsellesi aikaa – (itku varoitus ?) – Pernilla Böckerman

In this video

Video on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Nextory kanssa.

Lue tai kuuntele nextorya ilmaiseksi 30 päivää
koodi – pernilla https://www.nextory.fi/kampanj/pernilla-bpckerman?

Kirja mistä puhuin videolla – JHT: Musta Lammas

INSTAGRAM – @pernillabockerman

SNAPCHAT – @piippulaama

[email protected]

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kommentit (29)

 1. Joskus aiemmin poistit kommenttini, kun kysyin täysin asiallisesti paniikkihäiriösi tilanteesta. Toivottavasti nyt et poistaisi tätä, vaan vastaisit.
  Ajattelin lukiessani otsikon, että videolla olisi tulossa jotain syväällisempää. Alussa vaikuttikin siltä, mutta loppupuoli oli sitä suorittamista, johon ainakin minä olen kyllästynyt nyky-yhteiskunnassa. Tuntuu, että ihmiset pakenevat itseään ja ajatuksiaan yltiöpäiseen suorittamiseen.
  Toivottavasti tosiaan et taas poista kommenttiani…
  Tsemppiä sinulle, Pernilla.

 2. Olen joskus miettinyt, että mikä asia sussa iskee muhun, että joskus katselen sun videoita. En ymmärrä. Voin kertoa salaisuuden, että suurimmaksi osaksi seuraan tubettajia elämän toiselta laidalta; "Upi", Kuztse", "Mikedi" jne. Niitä on hauska katella, ne on ihan sekasin..

 3. Voit tehdä sellasen aikataulu systeemin mihin laitat tiettyyn aikaan jotain tekemistä mut sellasta mikä on sulle ittelles esim.
  8.00 aamiainen
  10.00 mene rauhalliseen ympäristöön chillaamaan
  13.00 spa/suola kellunta

 4. Suosittelen lämpimästi, että aloittaisit terapiassa käymisen, ellet jo käy. Oot kuitenkin tosi nuori vielä ja tälläisellä suorittamisella aiheutat itsellesi ennemmin tai myöhemmin burnoutin, josta palautumiseen kestääkin pitkä tovi :/ Toivottavasti opit rauhoittumaan, se on todella tärkeää jotta pää kestää ? Tsemppiä Pernilla kaikkeen ❤️

JÄTÄ KOMMENTTI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *