6 KK Yrittäjänä | Saavutinko tavoitteet? Miltä tulevaisuus näyttää? – Aaro Huttunen

In this video

LIITY SEIKKAILUUN! ✔️
► Tilaa Youtube -kanava: http://bit.ly/SubsAaro
► Tilaa uutiskirje: https://aarohuttunen.com/uutiskirje/
► Sivusto: http://www.aarohuttunen.com

”Valitse tarinasi suunta.”

VALMENNUS
► Valmennuspalvelut: http://bit.ly/Valmennuspalvelut
► Verkkokauppa: http://bit.ly/AVerkkokauppa

PUHDISTAMO
► Koodi: AARO15
▹ 15% alennus kaikista tuotteista!
▹ http://bit.ly/Puhdistus

MYPROTEIN
► Koodi: AAROMP
▹ 35% alennus kaikista tuotteista!
▹ http://bit.ly/MyProteinFi

Enemmän arvokasta sisältöä:

Yhteistyökumppanit

SOSIAALINEN MEDIA 📲
Podcast & Blog | http://www.aarohuttunen.com
Instagram | http://bit.ly/InstagramAaro
Facebook | http://bit.ly/FacebookAaro
Spotify | http://bit.ly/Saavutus

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kommentit (13)

  1. Taloudellinen riippumattomuus? Mitä se tarkoittaa isossa kuvassa? Se, että raha tuottaa rahaa, tarkoittaa, että toiset tekevät työn ja joku toinen vetää välistä. Isossa mittakaavassa homma kaatuu omaan mahdottomuuteensa ja taloudellinen romahdus onkin jo tulossa ja silloin moni sijoittaja menettää rahansa. Mitä enemmän ihmiset laittavat rahansa sijoituksiin, sitä kalliimmaksi elämä meille kaikille käy. Säästäminen hankintoja varten on myös paljon parempi, kuin velanotto, joka sekin nostaa elämisen kustannuksia, siis velanotto. Velkarahalla sijoittaminen taasen on tuplavahinko isossa kuvassa, vaikka velkarahalla sijoittaja saisikin itselleen taloudellista hyötyä. Moni ei tule ajatelleeksi sitä, mikä on oikein ja mikä on vastuullista, vaan talousajattelua ohjaa ahneus ja itsekkyys.

  2. Nostan hattua että uskallat puhua rahasta, henkilökohtaisesti kun en vaan ymmärrä sitä miks osalle se on niin tabu. Omassa perhepiirissä ja kaveriporukassa on aina oltu avoimia rahatilanteesta ja palkoista. Ja älä liikaa ruoski itseäsi tuohan on todella hyvä tulos alottaneelle yrittäjille!!

  3. Mahtavaa päästä kuulemaan tällainen yhteenveto – oot kyllä ollut ahkera ja taitava! 🔥 Itse tietenkin päätät myös jatkossa, minkä verran sun oman harkinnan mukaan on aiheellista kertoa näistä asioista.

    Otin tossa just joulupäivänä hyvää oppia siitä, että vähempikin riittää ja on monesti jopa ihan paikallaan; yllyin laskemaan liukumäkeä niin tosissaan, että onnistuin siinä puuhassa molemmat etusormeni nyrjäyttämään. Onneksi he elpyivät parissa päivässä ennalleen, mutta oli siinä jälleen ihmettelemistä, että mihin kaikkeen sitä ihmisen onkaan heittäydyttävä. 🤦‍♀‍😂 Toivon kaikkea parasta vuodenvaihteen revontuliekskursiollesi! 🌠

JÄTÄ KOMMENTTI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *